Visar 8 resultat

SATS

2022, Bleck Film I juli 2022 medverkade jag i en reklamfilm för SATS. Inspelningen skedde på SATS i Sollentuna, och i parken Skånegläntan. I en del av parken ställdes cafébord, -stolar och parasoll upp för att fejka en uteservering.

Peas of Heaven

2022, Business Club Royale Att spela in den här reklamfilmen var en helt otrolig upplevelse. Jag hängde i vajrar från en lyftkran som svängde mig över ett fält i Portugal, och resultatet blev en riktigt flippad reklamfilm. Reklamfilmen vann silver i kategorin Årets bästa reklamfilm på Roygalan 2022.

Zaplify

2022, Slate Film I början av 2022 medverkade jag i några reklamfilmer för Zaplify, producerade av Slate Film.Klippen släpptes under en tvåveckorsperiod på Zaplifys LinkedIn-sida. Reklamfilmen utsågs till Sveriges roligaste reklamfilm på Roygalan 2022.

Adapteo

2022, Omanovic Production I mars 2022 spelade jag lärare i en reklamfilm för Adapteo, producerad av Omanovic Production.Jag upptäckte senare att reklamfilmen även hade dubbats på danska, tyska och finska. (De dubbade versionerna finns i en spellista längst ner).

NetOnNet

2021, Social Club 2021 spelade jag vampyr i en reklamfilm för NetOnNet. En halv dag spenderades med att gjuta av mina tänder och hitta rätt vampyrtänder, och inspelningen gjordes under några kvällar i april i Täby, Kungsängen, och i en NetOnNet-butik i Uppsala.

Arla

2020, B-reel Film AB I slutet av 2020 spelade jag pappa i en reklamfilm för Arla, producerad av B-Reel Films. Jag skulle mata ett litet barn, som inte ville äta. När barnet till slut åt av Arlas Yoghurtkvarg blir pappan så glad att han börjar fuldansa i köket.

Försäkringskassan

2014 och 2015 spelade jag dockan Fiffen i några reklamfilmer för Försäkringskassan. Produktionsbolag var BLA Stockholm, som jag jobbat med tidigare på TV-serien För alla åldrar.