Visar 13 resultat

Allente

2023, FLX I juni 2023 medverkade jag i en reklamfilm för Allente. Den regisserades av Erik Westerström, som regisserade den prisbelönta Zaplify-reklamfilmen som jag var med i.Han bad castaren hitta en lämplig skådespelare för rollen, och ville ha med mig som ett alternativ. I slutändan visade det sig att min selftape faktiskt var den de …

Riksbyggen

2023, Social Club I juni 2023 spelade jag pappa i en reklamfilm för Riksbyggen. I reklamfilmen spelar jag en pappa som blir tatuerad i ansiktet av ett barn på ett barnkalas.

Tanka

2023, TMP Studios Eftersom radioreklamen för Volvo Cars blev lyckad blev jag tillfrågad om att göra en liknande reklamspot för Tanka. Resultatet kunde höras i radio under sommaren 2023.

SATS

2022, Bleck Film I juli 2022 medverkade jag i en reklamfilm för SATS. Inspelningen skedde på SATS i Sollentuna, och i parken Skånegläntan. I en del av parken ställdes cafébord, -stolar och parasoll upp för att fejka en uteservering.

Peas of Heaven

2022, Business Club Royale Att spela in den här reklamfilmen var en helt otrolig upplevelse. Jag hängde i vajrar från en lyftkran som svängde mig över ett fält i Portugal, och resultatet blev en riktigt flippad reklamfilm. Reklamfilmen vann silver i kategorin Årets bästa reklamfilm på Roygalan 2022.

Zaplify

2022, Slate Film I början av 2022 medverkade jag i några reklamfilmer för Zaplify, producerade av Slate Film.Klippen släpptes under en tvåveckorsperiod på Zaplifys LinkedIn-sida. Reklamfilmen utsågs till Sveriges roligaste reklamfilm på Roygalan 2022.

Adapteo

2022, Omanovic Production I mars 2022 spelade jag lärare i en reklamfilm för Adapteo, producerad av Omanovic Production.Jag upptäckte senare att reklamfilmen även hade dubbats på danska, tyska och finska. (De dubbade versionerna finns i en spellista längst ner).

Volvocars Powerstop

2021, TMP Voices När Volvo skulle göra reklam för sitt Powerstop, med elbilsladdare halvvägs mellan Stockholm och Göteborg, hade de sett mina framträdanden i TV4:s Talang 2021, och kom på idén att jag skulle göra en reklamspot där jag byter dialekt, från Stockholmska, till Östgötska och till sist till Göteborgska.