Visar 10 resultat

Riksbyggen

2023, Social Club I juni 2023 spelade jag pappa i en reklamfilm för Riksbyggen. I reklamfilmen spelar jag en pappa som blir tatuerad i ansiktet av ett barn på ett barnkalas.

Tanka

2023, TMP Studios Eftersom radioreklamen för Volvo Cars blev lyckad blev jag tillfrågad om att göra en liknande reklamspot för Tanka. Resultatet kunde höras i radio under sommaren 2023.

Från trakten

2022, Story One I ett avsnitt av SVT-serien Från trakten spelar jag skolans rektor när seriens huvudkaraktär Zeina (Fatima Jelassi) blir anklagad för att ha hotat en elev.

Volvocars Powerstop

2021, TMP Voices När Volvo skulle göra reklam för sitt Powerstop, med elbilsladdare halvvägs mellan Stockholm och Göteborg, hade de sett mina framträdanden i TV4:s Talang 2021, och kom på idén att jag skulle göra en reklamspot där jag byter dialekt, från Stockholmska, till Östgötska och till sist till Göteborgska.

Leif & Billy

2021, Jarowskij I säsong 6 av SVT-serien Leif & Billy springer Leif på sitt ex Åsa från säsong 4. Jag spelar Åsas nya kille “Albin Burman”, som Leif blir svartsjuk på.

Talang 2021

I slutet av 2020 fick jag ett infall och sökte till TV-programmet Talang i TV4. Min “talang” i programmet var att jag imiterade olika dialekter. Jag berättade sagan om Rödluvan och vargen, och jurymedlemmarna höll upp skyltar med olika dialekter. Samtidigt som jag berättade växlade jag mellan de olika dialekterna som juryn valde. Min audition …

Vår tid är nu

2017, Jarowskij Jag medverkade i TV-serien Vår tid är nu på SVT. Jag spelade Gus Dahlström, och det bestämdes att jag skulle prata finlandssvenska. Säsong ett och två spelades in samtidigt, så avsnitten jag medverkade i spelades in på våren 2017, men sändes inte förrän hösten 2018. Jag fick äran att spela mot bland andra …