Visar 7 resultat

Leif & Billy

I säsong 6 av SVT-serien Leif & Billy springer Leif på sitt ex Åsa från säsong 4. Jag spelar Åsas nya kille ”Albin Burman”, som Leif blir svartsjuk på.

Talang 2021

I slutet av 2020 fick jag ett infall och sökte till TV-programmet Talang i TV4. Min ”talang” i programmet var att jag imiterade olika dialekter. Jag berättade sagan om Rödluvan och vargen, och jurymedlemmarna höll upp skyltar med olika dialekter. Samtidigt som jag berättade växlade jag mellan de olika dialekterna som juryn valde. Min audition …

Arla

I slutet av 2020 spelade jag pappa i en reklamfilm för Arla, producerad av B-Reel Films. Jag skulle mata ett litet barn, som inte ville äta. När barnet till slut åt av Arlas Yoghurtkvarg blir pappan så glad att han börjar fuldansa i köket.

Vår tid är nu

2017 medverkade jag i TV-serien Vår tid är nu på SVT. Jag spelade Gus Dahlström, och det bestämdes att jag skulle prata finlandssvenska. Säsong ett och två spelades in samtidigt, så avsnitten jag medverkade i spelades in på våren 2017, men sändes inte förrän hösten 2018. Jag fick äran att spela mot bland andra Klas …

Försäkringskassan

2014 och 2015 spelade jag dockan Fiffen i några reklamfilmer för Försäkringskassan. Produktionsbolag var BLA Stockholm, som jag jobbat med tidigare på TV-serien För alla åldrar.